Perry opent flagshipstore in Rotterdamse Blokker

Perry Sport verhuist voor de opening van een flagshipstore binnen het centrum van Rotterdam. De sportretailer verruilt zijn winkel in de Lijnbaan voor een onderkomen in de Hoogstraat, bevestigt een woordvoerder tegenover RetailNews.

De opening van de nieuwe winkel staat gepland voor eind juni. Perry Sport neemt in de Hoogstraat de plek in van Blokker, dat de winkel met drie verdiepingen al heeft verlaten. Het naoorlogse historische winkelpand is zo’n tien jaar terug grondig gerenoveerd. Blokker heeft recent een nieuwe winkel geopend aan de Oude Binnenweg in Rotterdam.

Voor Perry Sport betekent het de derde flagshipstore, nadat het nieuwe concept eind 2016 in Amsterdam werd geïntroduceerd. In Rotterdam komt volgens de retailer meer ruimte voor inspiratie, beleving en events. In het andere vlaggenschip, dat vorige week in Utrecht werd geopend, is onder meer de Experience Box geïntroduceerd. Die nieuwe ruimte wordt ingezet voor onder meer sporttrainingen, workshops en introducties van nieuwe producten.

Bekijk de nieuwe winkel van Perry Sport in winkelcentrum Hoog Catharijne op RetailTrends.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!