Magna Plaza uitgerust met innovatief foodcourt

Magna Plaza uitgerust met innovatief foodcourt

Rent24 opent dit najaar een nieuw ‘cofooding’-concept in Amsterdam. Het Duitse bedrijf heeft daarvoor ruimte op de tweede etage van winkelcentrum Magna Plaza gehuurd.

De komst van de tweede vestiging van Rent24 in Amsterdam werd in maart al bekendgemaakt. Het bedrijf staat bekend als aanbieder van flexibele kantoor- en vergaderruimtes, maar laat nu weten zijn eerste foodcourt te openen. Het zou het eerste cofooding initiatief in Europa worden.

Binnen het concept is plek voor foodstartups om zich te presenteren tussen gevestigde restaurants. Daardoor zijn er volgens Rent24 straks ‘innovatieve en ongewone’ foodconcepten te vinden, waarbij nieuwe creaties en food experiences door koks worden getest. “Wanneer je startups de mogelijkheid geeft om zich naast gevestigde foodconcepten te ontwikkelen, creëer je een ondernemersspirit waarin beide typen organisaties floreren”, aldus ceo Robert Bukvic.

Rent24 zorgt ervoor dat de ‘cofooders’ met elkaar in contact staan en elkaar waar nodig kunnen ondersteunen. Waar andere foodcourts vaak met lange huurcontracten werken, zijn die in Magna Plaza straks flexibel.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!