Spijkers en Spijkers opent eerste winkel in oude Kijkshop

Spijkers en Spijkers opent eerste winkel in oude Kijkshop

Spijkers en Spijkers opent nog deze maand een eigen winkel in het centrum van Arnhem. Het modelabel van de tweelingzussen Truus en Riet Spijkers neemt de plek van Kijkshop in, meldt De Gelderlander.

Het Nederlandse modemerk had eerder al een pop-upstore in Arnhem, die volgens Riet Spijkers ‘een groot succes was’. “Daarom nu ook dit vervolg”, zegt zij. Het oorspronkelijke plan was om in februari al een permanente winkel te openen, maar een deal met de eigenaar van het gewenste pand bleef uit.

Spijkers en Spijkers presenteert zijn creaties jaarlijks bij modeshows in Parijs, Londen en Milaan. De collectie wordt in negen landen verkocht via verkooppartners, waaronder Wehkamp. Ook beschikt het label over een eigen webshop.

In de eerste eigen winkel wordt straks vooral bovenkleding voor dames verkocht. Ook wordt er ruimte gereserveerd voor wat herenkleding, schoenen, accessoires en spullen voor in huis. In de toekomst komen daar mogelijk ook meubels bij. De winkel wordt officieel geopend tijdens het Fashion + Design Festival, dat 1 juni van start gaat in Arnhem.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!