Duitse conceptstore opent vestiging in Amsterdam

Duitse conceptstore opent vestiging in Amsterdam

Kauf Dich Glücklich opent eind deze maand zijn eerste winkel in Nederland. De Duitse keten van conceptstores vestigt zich aan de Amsterdamse Raadhuisstraat.

De winkel in Amsterdam betekent de tweede buiten eigen land en de negentiende in totaal voor Kauf Dich Glücklich. De verkoper van mode en accessoires is gevestigd in steden als Berlijn, Hamburg, Düsseldorf en Keulen en heeft daarnaast een vestiging in Wenen. De retailer verkoopt zowel eigen als andermans merken, met een focus op Scandinavische labels.

Kauf Dich Glücklich was al lang op zoek naar een locatie in Amsterdam, zegt medeoprichter Andrea Dahmen tegen FashionUnited. “Het is net als Berlijn een kosmopolitische plaats, een creatieve wereldstad waar we heel goed bij passen.” De Duitse formule overweegt ook een vestiging in Antwerpen te openen.

Kauf Dich Glücklich is een van de negen concepten die in het meinummer van RetailTrends aan bod komen bij een inspiratierondje door Hamburg. In het digitale magazine is de hele serie te bekijken. Nog geen member? Klik hier voor meer informatie over een membership.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends