ToyChamp opent 'grootste speelgoedwinkel van Nederland'

ToyChamp opent 'grootste speelgoedwinkel van Nederland'

ToyChamp opent eind deze maand in Amersfoort een winkel van 2200 vierkante meter. Het betekent de tiende vestiging in ons land en de zestiende in totaal.

De retailer vestigt zich in Amersfoort aan het Eemplein met naar eigen zeggen de grootste speelgoedwinkel van Nederland. ToyChamp verkoopt er naast speelgoed en multimedia ook school- en schrijfwaren, gadgets en seizoensartikelen. Er zijn verschillende ‘mega shop-in-shops’ van onder meer Lego, Playmobil en Sylvanian Families. ToyChamp opent binnenkort ook een winkel in Hasselt, de zevende Belgische vestiging.

ToyChamp vestigt zich voornamelijk op retailparken aan de rand van steden. “Wij passen beter in de categorie bouwmarkten en tuincentra”, zei ceo Koen Nolmans daarover eerder tegen RetailTrends. Hij startte de speelgoedformule in 2001 en wil uitgroeien naar twintig tot dertig winkels in ons land. De retailer zegt zich van andere formules te onderscheiden door het bredere assortiment, waardoor ook oudere kinderen worden aangesproken.


 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!