Only for Men komt ook naar Leidsche Rijn

Only for Men opent in september de deuren van een winkel in Leidsche Rijn Centrum. De mannenmodeketen vestigt zich in het nieuwbakken winkelhart, waar het de beschikking krijgt over ruim 850 vierkante meter.

Only for Men zegt continu naar kansrijke nieuwe markten en vestigingsplaatsen te kijken. De retailer telt momenteel vijftien vestigingen en is vooral actief in Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht. Vorig jaar werd in Voorburg de eerste winkel van Zuid-Holland geopend.

In Leidsche Rijn maakt Only for Men onderdeel uit van de tweede lichting van retailers, die zijn deuren in de nieuwe wijk van Utrecht zullen openen. De winkel komt aan de Hof van Bern op de eerste etage, met parkeerruimte onder de winkel. Er zijn vier koopavonden per week en de winkel gaat iedere zondag open.

Vorige week gingen de eerste circa veertig winkels open in Leidsche Rijn Centrum. Onder meer Jumbo Foodmarkt, Blokker, HEMA en Zeeman zijn er nu gevestigd, evenals lokale concepten als schoenenzaak BlendZ en wolwinkel iWoolly.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!