'Men At Work in de problemen'

Men At Work lijkt nog altijd te kampen met financiële problemen. Er zouden in ieder geval verschillende kostenbesparende maatregelen worden doorgevoerd, melden meerdere bronnen aan RetailNews. De retailer zegt later met een reactie te komen.

Men At Work zou de samenwerking met verschillende partners, waaronder merken, hebben stopgezet. Ook meldt een bron rond de modeformule dat een onbekend aantal medewerkers wordt ontslagen en dat ‘het niet zo liep als verwacht’. Hij zegt nog niks te weten van een faillissementsaanvraag, al verwacht hij dat die onvermijdelijk is. 

Een andere bron zegt dat een faillissementsaanvraag al ophanden is, maar dat wordt vanuit een van de vestigingen ontkend. "We gaan zeker niet failliet." Vanuit de winkel wordt verwezen naar een persverklaring waar Men At Work later mee komt. De klantenservice van de modeketen laat weten niks te mogen zeggen, maar dat ‘de winkels gewoon open blijven’. Ook de webwinkel van Men At Work is nog geopend, al is daar inmiddels alles in de uitverkoop.

Oprichter Marcel van Gelderen kocht Men At Work vorig jaar voor één euro terug. De modeketen ging in het tweede kwartaal van 2017 onderuit, waarna toenmalig eigenaar Varova Fashion tot verkoop over ging.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!