Van der Valk stapt in maaltijdbezorging

Het Van der Valk Hotel in Apeldoorn is begonnen met het bezorgen van gekoelde maaltijden bij consumenten thuis. De service heet Valk Vers en is een initiatief van ondernemer Bob Zeeuw van der Laan van het hotel.

De ondernemer zegt in te spelen op de drukke agenda’s van consumenten, die op zoek zijn naar een maaltijdoplossing die niet zo veel tijd kost. “We bezorgen bewust gekoeld, zodat mensen voor meerdere dagen een maaltijd in huis kunnen halen”, zegt Zeeuw van der Laan. Vorig jaar opende hij al een eigen verswinkel in de buurt van het hotel, waar al onder de naam Valk Vers maaltijden worden bereid en verkocht.

Valk Vers werkt voor de maaltijden met de labels ‘Sterker’ en ‘Lichter’. De eerste lijn is gebaseerd op de maaltijden die sporters eten voordat ze een grote prestatie moeten leveren. Zo bevatten ze wat meer energie dan een gewone maaltijd. De ‘Lichter’-maaltijden bevatten wat minder koolhydraten en meer groenten. 

Zeeuw van der Laan begint met een ‘kleine pilot’ in Apeldoorn en omgeving. De eigenaarsfamilie van de hotelketen opende drie jaar terug in Voorschoten al een eigen winkel onder de naam Valk Versmarkt.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!