'Man van het eerste uur' verlaat Primera

'Man van het eerste uur' verlaat Primera

Martien van Zutven vertrekt eind deze maand bij Primera. De adjunct-directeur en ‘man van het eerste uur’ gaat met pensioen, zo laat de winkelketen weten aan RetailNews.

Van Zutven is sinds de oprichting van Primera in 1991 bij het bedrijf betrokken. In ruim 27 jaar tijd is Primera uitgegroeid tot een winkelketen van ruim vijfhonderd winkels en marktleider in de tabaks- en gemaksbranche.

Van Zutven heeft de afgelopen jaren al geleidelijk contacten overgedragen aan het team. Hij wordt opgevolgd door twee collega’s: Remie van Klinken en Christel Teeuwen. Van Klinken is als hoofd winkels verantwoordelijk voor projecten en districtsmanagement. Teeuwen gaat als formuledirecteur over beleidszaken en communicatie. 

Primera nam twee jaar terug al afscheid van algemeen directeur Harry Jol, die 22 jaar in dienst was van het bedrijf. Hij werd opgevolgd door Gert van Doorn, die nu samen met Teeuwen de tweekoppige directie van Primera zal vormen.

Reacties 1


Reinder Koornstra 20 jun, 11:29

Ze zijn bij Primera wél honkvast! Gert van Doorn ging afstuderen bij het toen nog jonge Primera, en is daar ook nooit meer weg gegaan!
Blijkbaar hoef je geen duiventil te zijn om innovatiekracht te houden!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!