Beddengoedketen De Linnerie failliet verklaard

Beddengoedketen De Linnerie failliet verklaard

De keten van beddengoedwinkels De Linnerie is dinsdag failliet verklaard. Het in Uden gevestigde bedrijf kreeg vorige week al uitstel van betaling.

De Linnerie heeft elf vestigingen, verspreid over Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Die zijn inmiddels gesloten en gaan waarschijnlijk niet op korte termijn open, zegt curator Bas van Dooren tegen het Brabants Dagblad. Ook de website is offline gehaald. Voor de 26 medewerkers is ontslag aangevraagd.

De Linnerie werd in 2001 opgericht en verkocht onder meer dekbedden, matrassen en badtextiel. De retailer was naar eigen zeggen de grootste bed- en badtextielspeciaalzaak van Nederland. Van Dooren onderzoekt de mogelijkheden voor een doorstart. Voor eind september staat een overleg met schuldeisers gepland.

Reacties 4


ikke weet het 27 jun, 09:59

en maar zeggen het gaat goed in de economie.
Geldt dus niet voor detailhandel NEderland.

Men at work
Hudson loopt slecht
Hans Struijk sluit filialen
LIL maakt doorstart
en ga zo maar door ........

wie houdt wie voor de gek ???


Jan van Rossem 27 jun, 11:10

Over het beddengoed van De LINNERIE te speken .Ik denk het te duur voor de gewone man is .Je kunt nu zoveel online bestellen wat veel goedkoper is dan heb je een wat minder merk beddengoed maar het gaat tegenwoordig om de prijs die je moet betalen.Er zijn te weinig mensen met een goed gevulde portemonnee .en wij mensen die het wat minder moeten doen gaan naar een Action , Zeeman of gewoon naar de Markt daar is het toch wat goedkoper en betaalbaar .


Consument van den Bosch 28 jun, 11:56

'De grootste bed- en badtextielspeciaalzaak van Nederland" hahaha dat had Shirley (de eigenaresse) graag gewild maar er zijn andere en beter winkel die groter zijn met een eerlijke prijs en goed advies.
Zoals zij met haar personeel omging en de klanten met de prijzen voorloog met nep acties dan hou je het niet lang vol.


Elena Consument 4 aug, 08:47

Ik kocht graag bij de linnerie. Jammer dat ze failliet zijn! Heb nooit het gevoel gehad dat ze nep acties hadden. Ik kocht er mooie producten. Zoals velen hadden ook zij last van een stagnerende economie.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!