Stach breidt uit met vergaderruimte en Aziatisch foodcourt

Stach Food heeft vorige maand zijn grootste vestiging in Amsterdam geopend. De nieuwe winkel bevindt zich op de hoek van de Bilderdijkstraat en De Clercqstraat, waar eerder Bilder & De Clercq gevestigd was.

Het assortiment van Stach is uitgebreid met Aziatisch gerechten, waaronder poké bowls, verse sushi en dumplings. Die worden volgens de retailer zelf gemaakt in het Aziatische foodcourt. De vestiging beschikt over een zithoek, waar de gerechten opgegeten kunnen worden.

Bezoekers kunnen er tevens terecht om even ‘rustig te werken’, stelt oprichter Stach Schaberg. “De winkel beschikt over drie fijne, ruime afgeschermde werkplekken waar je zelfs met een team kunt vergaderen of een workshop kunt houden.”

Stach Food opende in mei nog zijn eerste vestiging in Haarlem. De retailer telt inmiddels zeventien winkels, waarvan het merendeel in Amsterdam te vinden is. Schaberg liet onlangs weten dat het na de nieuwste opening in de hoofdstad ‘wel even mooi is geweest’. “Dit aantal is nog overzichtelijk”, aldus de oprichter.

Stach Food opende in de herfst van 2011 zijn eerste winkel. Bij de voormalige RetailRookie werken inmiddels 250 mensen. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!