Curator Men At Work in gesprek met kandidaten

De termijn voor het uitbrengen van biedingen op de failliete modeketen Men At Work is gesloten. Begin volgende week worden kandidaten uitgenodigd voor een gesprek over een eventuele doorstart, laat curator Evert Baart weten.

Men At Work werd vorige week failliet verklaard. Sindsdien hebben zich ‘een aantal potentiële overnamekandidaten’ gemeld bij Baart. Hij gaat de biedingen nu beoordelen en op basis daarvan een aantal partijen uitnodigen. Hoeveel kandidaten zich gemeld hebben en om wat voor partijen het gaat, wordt niet bekendgemaakt.

Men At Work-oprichter Marcel van Gelderen liet al weten dat hij definitief niet meer bij de keten betrokken zal zijn. Volgens hem verdwijnt de formule uit de winkelstraat en worden de 27 Nederlandse locaties verdeeld over andere partijen. “De naam gaat definitief van de gevel”, zei hij tegen Quote. 

Men At Work leed in 2016 een verlies van twaalf miljoen euro. Nadat Van Gelderen liet weten geen nieuw kapitaal meer in de winkelketen te steken, bleek een faillissement onafwendbaar. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!