Bauhaus opent derde Nederlandse winkel

Bauhaus opent derde Nederlandse winkel

Bauhaus heeft woensdag zijn nieuwe bouwmarkt in Venlo geopend. Het betekent de derde vestiging voor de Duitse speler, die uiteindelijk mikt op vijftien filialen in ons land.

De nieuwste Bauhaus-winkel biedt plaats aan 130 medewerkers, onder wie zeventien vijftigplussers. Wethouder van economische zaken Erwin Boom van Venlo noemt de komst van de retailer een ‘wezenlijke versterking’ voor het gebied. “Bauhaus zal een vliegwiel blijken voor andere toekomstige ontwikkelingen.” Er zijn volgens hem al ontwikkelingen geweest die zonder de komst van de dhz-keten niet waren ontstaan, zoals een aanpassing van de die de bereikbaarheid voor andere bedrijven in de omgeving heeft verbeterd.

Bauhaus begon in september vorig jaar met de bouw van zijn Venlose winkel. De Duitse retailer heeft in Limburg de beschikking over ruim achttienduizend vierkante meter. Directeur Herwin Oost liet vorig jaar weten ook een winkel te willen openen in Den Hoorn, terwijl Bauhaus ook zijn ook zou hebben laten vallen op Leeuwarden.

Bauhaus maakte in 2015 in Groningen zijn entree in ons land, gevolgd door Hengelo in april vorig jaar. Achter de schermen werkt de retailer aan een webwinkel voor ons land.
 

Reacties 1


Piet Jansen 19 jul, 18:18

De opening van Bauhaus Venlo was vandaag en niet gisteren.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!