Flying Tiger opent eindelijk weer een winkel

Flying Tiger opent eindelijk weer een winkel

Flying Tiger Copenhagen opent in Rotterdam zijn 23ste Nederlandse vestiging. Het is voor het eerst in bijna drie jaar dat de retailer een nieuwe winkel in ons land opent.

De Deense winkelketen vestigt zich in Rotterdam in winkelcentrum Alexandrium en krijgt de beschikking over 230 vierkante meter. Het betekent de tweede locatie voor Flying Tiger in de stad. De retailer had al een vestiging aan het Binnenwegplein. Rotterdam is daarmee de eerste Nederlandse stad waar de formule twee winkels heeft.

De expansie van Flying Tiger in ons land stokte na het vertrek van mede-eigenaar Annemieke Degens Dil, eind 2016. Deze maand maakte zij aan RetailNews bekend terug te keren als managing director van de Nederlandse winkels. Ze liet daarbij weten dat de winkelopeningen weer worden voortgezet. “Er zitten er al een aantal in de pijplijn.”

2017 was volgens ceo Mette Maix een transitiejaar waarin werd gesaneerd en een nieuwe strategie is gelanceerd, met een focus op internationale uitbreiding en een terugkeer naar het oorspronkelijke dna van de winkelketen. Het transitiejaar heeft volgens Degens Dil geen betrekking op de Nederlandse activiteiten. “In Nederland zijn we nog altijd bijzonder gezond.”
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!