Beter Bed-topman: 'We missen de scherpte'

De nieuwe ceo John Kruijssen van Beter Bed komt eind dit jaar met oplossingen voor de problematische resultaten in Duitsland. “We zijn er te afwachtend en moeten meer doen om de consument in onze winkels te krijgen”, zegt hij tegenover het Brabants Dagblad.

Terwijl Beter Bed en Beddenreus in Nederland volgens de topman ‘fantastisch draaien’, ziet hij Duitsland als het grootste probleem. “In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland moeten we ons assortiment, netwerk en marketing aanpassen aan de veranderde omstandigheden. Ook online kunnen en moeten we aanzienlijk meer gaan verkopen." Hoewel de klad er volgens Kruijssen goed in is gekomen, ziet hij de Duitse problemen als oplosbaar.

Door een productiefout bij chemicaliënmaker BASF vorig jaar kwamen er mogelijk schadelijke stoffen in de matrassen in Duitsland terecht. Het gifschandaal raakte de Duitse activiteiten volgens Kruijssen hard, maar is niet het echte probleem in het land. De afzet in Duitsland is volgens hem ingezakt omdat Beter Bed niet scherp genoeg acteert. “Die scherpte moet weer terugkomen."

Kruijssen trad in april aan als ceo en kwam over van Detailresult. Beter Bed stelde dit jaar ook voormalig Primark-directeur Ronald Voogt aan als algemeen directeur van de Benelux-tak.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!