Patagonia betreedt zevende Europese markt

Patagonia opent later dit jaar een winkel in Oostenrijk. Het betekent de negende Europese vestiging voor het Amerikaanse outdoormerk.

Patagonia vestigt zich in Innsbruck en krijgt de beschikking over bijna tweehonderd vierkante meter. Er komt een aparte ruimte voor onder meer events, filmvertoningen en gastsprekers. Ook kunnen klanten er terecht voor de kledingreparatieservice van het merk. Patagonia had al winkels in Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, het Verenigd Koninkrijk en Spanje. In Nederland is nog geen brandstore te vinden.

Patagonia maakte onlangs al op Changemakers in Retail al bekend zijn digitale platform Action Works ook in Europa te lanceren. Het nieuwe initiatief is nu alleen in de Verenigde Staten beschikbaar, maar komt in het voorjaar van 2019 ook naar ons continent. Action Works verbindt klanten van Patagonia met lokale organisaties, die werken aan het redden van de planeet. Het doel is om klanten meer te leren over lokale milieukwesties en hen daarbij te betrekken. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!