SLA nu in alle vier de grote steden

SLA nu in alle vier de grote steden

Foodformule SLA heeft vrijdag een vestiging geopend aan de Oude Binnenweg in Rotterdam. Het betekent voor de eerste winkel in die stad, waarmee de saladebarketen nu in de vier grootste steden van ons land aanwezig is.

De Rotterdamse vestiging betekent de dertiende voor SLA. De stad stond hoog op de verlanglijst van de foodformule, zegt brand manager Miriam van de Lustgraaf. “Wij denken dat de behoefte aan een gezond alternatief voor buitenshuis eten leeft in de Maasstad.”

SLA heeft al onder meer zeven vestigingen in Amsterdam en drie in Utrecht. Verder heeft de retailer locaties in Den Haag en Haarlem. De grens van het aantal winkels in Amsterdam begint in zicht te komen, omdat bezorgservices als Deliveroo en foodora een groot deel van de stad voor SLA dekken, zei oprichter Jop de Graaf eerder tegen RetailTrends. “Waren die er niet geweest, dan hadden we wel naar vijftien of zestien winkels in Amsterdam kunnen doorgroeien.”

SLA kan volgens De Graaf groeien tot zo’n dertig à 35 winkels in Nederland. Daarna wil hij uitbreiden naar het buitenland. 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!