Witteveen-eigenaar start Men At Work door

Victory & Dreams Holding, de moedermaatschappij van modeketens Witteveen en Miller & Monroe, realiseert een doorstart voor Men At Work. De nieuwe eigenaar wil met zoveel mogelijk vestigingen door.

Voor het faillissement had Men At Work 27 winkels, waarvan er momenteel nog negentien geopend zijn. Hoeveel winkels er uiteindelijk openblijven, hangt onder meer af van de onderhandelingen met de verhuurders van de winkelpanden en de leveranciers. Op dit moment blijven in elk geval de filialen in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Den Bosch, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Sneek en Hoog Catharijne geopend. Naar verwachting zal de webshop van Men At Work in oktober worden heropend.

Met de nieuwe eigenaar is een overeenkomst gesloten over alle voorraden, inventaris, intellectueel eigendom en lopende contracten. Bestuurder Philippe Hes van Victory & Dreams spreekt van ‘een mooie uitbreiding van onze locaties’. Daarnaast ziet hij kansen voor synergie. “We zullen Men At Work als shop-shop in onze winkels gaan presenteren”, zegt hij. Ook zullen de eigen merken van Men At Work, zoals Airfield, OTR en 8MM, op termijn in de Miller & Monroe-winkels verkocht worden.

Victory & Dreams realiseerde vorig jaar al een doorstart voor modeketen Witteveen. Ook werden de Nederlandse locaties van Charles Vögele na het faillissement van die formule overgenomen, en omgebouwd tot de nieuwe formule Miller & Monroe.

Men At Work werd eind juni failliet verklaard. Oprichter Marcel van Gelderen sprak eerder nog de verwachting uit dat de formule uit de winkelstraat zou verdwijnen.

Reacties 1


Robert Meijer 1 aug, 14:22

Wat een mooi nieuws! Succes met de doorstart.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!