Dagelijks Lekker op weg naar dertig winkels

Dagelijks Lekker op weg naar dertig winkels

Dagelijks Lekker heeft drie nieuwe vestigingen geopend in Nederland. Het foodconcept heeft zich gevestigd op de Leeuwenstraat in Hilversum, het Stadhuisplein in Rotterdam en in het Utrechtse Leidsche Rijn.

De winkels zijn tussen de tachtig en 150 vierkante meter groot, meldt vastgoedadviseur Collier International. De uitbreiding brengt het totaal aantal winkels van Dagelijks Lekker op veertien. De retailer is ook al gevestigd in onder meer Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Dagelijks Lekker verkocht inmiddels meer dan 61.500 broodjes per week en biedt verder onder meer snacks, sappen en koffie aan. De komende tijd wil het bedrijf het aantal winkels uitbreiden naar dertig. Daarbij wordt gekeken naar plekken waar consumenten reizen, studeren, winkelen of werken.

Oprichter Mikel Schutte sprak eind vorig jaar tegenover RetailTrends de verwachting uit binnen drie jaar op de dertig locaties in Nederland aanwezig te zijn. “In het uiterste geval denk ik dat wij tot honderd kunnen gaan”, zei hij.

Reacties 1


Jan van Rossem 9 aug, 12:30

Dagelijks daar kan je nog een binnen stappen 1,80 voor een consumptie is te doen voor 3,60 heb ik een lekker broodje en een bakkie koffie.
Goed Bezig Dagelijks

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!