'Bliek Toys verkocht, winkels voorlopig dicht'

Bliek Toys heeft de afgelopen weken ook zijn laatste winkels in Rotterdam en Breda gesloten. Oprichter en voormalig Sabon-eigenaar Bob Ultee heeft de formule verkocht aan een Belgische partij, die zou werken aan een heropening van de winkels.

Ultee kondigde twee jaar geleden nog aan snel naar vijftig winkels door te willen groeien. De ondernemer liet onlangs weten die uitbreidingsplannen in de ijskast te hebben gezet vanwege ‘de grillige markt’, waarin steeds meer online wordt gekocht. De website van Bliek Toys was toen al offline, maar hij zei hard te werken om die weer in de lucht te krijgen. 

Wie de nieuwe eigenaar van Bliek Toys is, kan Ultee niet zeggen. “Ze zullen zich binnenkort zelf bekendmaken”, vertelt hij aan RetailNews. Ultee is naar eigen zeggen bezig met de overdracht van de onderneming. Ook het personeel gaat volgens hem mee naar de Belgische koper.

 

Reacties 2


Harry Dalsema 19 sep, 23:33

Jammer, altijd leuk winkelen daar


Sander Jansen 2 nov, 22:41

Dit nieuws is achterhaald. Inboedel verkocht aan een Nederlandse partij, die niet werkt aan een heropening. Personeel staat op straat en dossiers met persoonsgegevens ook! Leveranciers en schuldeisers zijn niet ingelicht. Promotiemateriaal- en kasten worden gesloopt afgevoerd. Wanneer volgt er een update?

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!