TerStal krikt omzet en winst op

TerStal krikt omzet en winst op

TerStal heeft zijn omzet vorig jaar met ruim tien procent zien oplopen. De Nederlandse textielketen was goed voor 63,2 miljoen euro omzet, zo blijkt uit de jaarrekening.

De omzet stijgt mede door het openen van nieuwe winkels. Vorige maand werd bekend dat terStal de komende jaren wil doorgroeien naar driehonderd vestigingen in ons land. Momenteel staat de teller op 235 vestigingen.

Behalve de omzet liep ook de winst van terStal in 2017 flink op. De textielketen hield onder de streep 2,2 miljoen euro over, tegenover iets minder dan een miljoen een jaar eerder. De winst van de overkoepelende holding Ter Stal Investment steeg van achtduizend naar 1,5 miljoen euro. 

TerStal had vorig jaar - omgerekend naar een volledig dienstverband - gemiddeld 503 werknemers in dienst. Een jaar eerder waren dat er nog 479.

Reacties 3


m oudpoort 24 aug, 11:27

winst ?, hoeveel % van geïnvesteerd vermogen ? als ik deze trieste omzet zie ( naar het aantal winkels) en de winst denk ik, centjes op de bank zetten en lekker een echte kans afwachten...


Jeroen F. 24 aug, 12:09

Tsja. Lekker kort door de bocht die reactie. Is inderdaad niet een echt florissante omzet. Maar er wordt winst gemaakt en er zijn 500 mensen werkzaam. Kom daar bij een of ander gehypt internetbedrijfje maar eens om.


David Davilexx 26 aug, 22:39

Erg lage omzetten per filiaal. Haal daar huurkosten persobeelskosten etc van af...
Vandaar dat ze dagelijks alleen staan op de winkelvloer

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!