'Victory & Dreams nog in de race voor Oostenrijkse winkels'

De strijd om de winkels van Charles Vögele in Oostenrijk gaat nog tussen twee gegadigden. Een daarvan is Victory & Dreams, dat eerder al de winkels in Nederland en Duitsland overnam, meldt dagblad Die Presse.

Charles Vögele ging een maand terug failliet in Oostenrijk, nadat het niet was gelukt om de schulden te herfinancieren. Het faillissement heeft ook betrekking op de winkels in Hongarije en Slovenië. In totaal vallen er ruim honderd winkels onder de Oostenrijkse tak.

Victory & Dreams werd al gelijk genoemd als mogelijke kandidaat voor een overname, maar bestuurder Lex Hes kon dat destijds niet bevestigen. Het bedrijf realiseerde eerder al een doorstart voor Witteveen en Men At Work en lanceerde de keten Miller & Monroe in de winkels van Charles Vögele in Nederland en Duitsland.

De curator van Charles Vögele in Oostenrijk kreeg in totaal vier biedingen, waarvan er nog twee op tafel zouden liggen. Behalve Victory & Dreams is ook GA Europe geïnteresseerd. Die ‘herstructureringspecialist’ was in ons land onder meer betrokken bij de faillissementen van Schoenenreus en MS Mode. De Oostenrijkse curator wil op korte termijn een beslissing nemen over de verkoop van de failliete modeketen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!