Intergamma krijgt er nog twee directeuren bij

Intergamma krijgt er nog twee directeuren bij

Doe-het-zelfconcern Intergamma heeft een nieuwe cfo en coo benoemd. Marcello Iacono start 1 september als financieel topman en Frans Hartong begint een maand later als chief operating officer bij het moederbedrijf van Gamma en Karwei.

Hartong is nu nog managing director van Van Neerbos Groep en Bouwmaat bij CRH. De Van Neerbos Groep is onlangs door Intergamma overgenomen. Hartong wordt verantwoordelijk voor het vastgoed van Intergamma en de winkeloperatie van de eigen winkels en van franchisenemers. Hij deed eerder onder meer ervaring op binnen Metro Group als coo in Nederland, Polen en Duitsland.

Iacono wordt bij Intergamma verantwoordelijk voor het financiële en logistieke beleid. Hij werkte eerder als cfo bij Plus en was al laatst in dezelfde functie in dienst bij Q-Park. De huidige financieel directeur Koen Bussink blijft ook werkzaam binnen Intergamma, laat een woordvoerder weten aan RetailNews. “De benoemingen vormen een uitbreiding van de directie en niet zozeer een vervanging.”

Vorige maand maakte Intergamma al bekend dat Sebastiaan de Jong vanaf oktober chief commercial officer wordt. Hij komt over van Albert Heijn, waar hij vicepresident store operations is. Met de twee nieuwe benoemingen is de directie van Intergamma, met Harm-Jan Stoter als ceo, compleet. 

Reacties 1


Jan van Rossem 29 aug, 11:18

Pas op dat er niet teveel Kapiteins op een schip komen want dan heb je vlug een mening verschil.je kunt beter een kapitein hebben en een aantal goed opgeleide bemanningsleden ,Want hoe groter je word is het straks niet meer te overzien.En wie is dan de dupe? dat is de kleine man.En Directeuren ga een een keertje een dagje meedraaien op de werkvloer dan krijg je een goed beeld wat er allemaal verkocht wordt en wat het personeel moet doen om de zaak draaiende te houden want U kan wel orders binnen dragen maar als je geen goed werkvolk hebt doe U ook niets,Laat je zien wie je bent en je zal zien dat het goed gaat draaien.Succes heren directeuren .

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!