Bakker.com krijgt versterking van voormalig Intertoys-directeur

Bakker.com krijgt versterking van voormalig Intertoys-directeur

Saskia Bax is benoemd tot chief marketing officer van Bakker.com. Ze moet richting geven aan de verdere ontwikkeling van Bakker.com, dat na de doorstart wil uitgroeien tot de ‘one-stop greenshop’ van Europa.

Bax was als laatst werkzaam als formule- en marketingdirecteur van Intertoys, dat door Blokker Holding werd verkocht aan investeringsmaatschappij Alteri. Eerder vervulde ze verschillende marketingfuncties bij onder meer Blokker, Intergamma en HEMA.

Bakker.com werd groot als postorderbedrijf voor tuinproducten, maar ging in februari failliet. Het bedrijf is doorgestart door een team van Nederlandse ondernemers, met Erwin van Cooth als ceo.

Bakker.com wil de komende jaren het grootste e-commerceplatform in groenproducten worden van Europa, zowel voor consumenten als andere e-commercepartijen en retailers. “Bij Bakker.com krijg ik de mogelijkheid om een heel nieuw merk te bouwen binnen een internationale en digitaal gedreven e-commerceorganisatie”, zegt Bax. Ze gaat de komende maanden een nieuwe marketingteam formeren.

Reacties 3


Frank Faber 29 aug, 15:56

Ik vrees dat een tweede faillisement er dan aan staat te komen.


wim onbekend 30 aug, 10:36

je bent geen fan begrijp ik?


Jan Zomer 31 aug, 10:38

De proefwinkels bij Intertoys heeft Saskia met het voormalige directie bedacht, een ding moet ik deze mensen nageven ze hebben de zaak heel mooi voorgesteld en verkocht , maar verstand hadden ze er niet van het was een flop Alteri heeft ze dan ook direct afscheid genomen van mevrouw Bax.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!