Blokker Holding neemt afscheid van cfo

Blokker Holding neemt afscheid van cfo

Jeroen Visser heeft besloten om zijn loopbaan buiten Blokker Holding voort te zetten. De cfo verlaat het concern per 1 november.

Visser maakte samen met toenmalig ceo Casper Meijer in mei 2017 bekend dat Blokker Holding alleen verder gaat met de winkelformule Blokker en dat de holding wordt ontmanteld. Nu het grootste deel van de desinvesteringen is afgerond, houdt hij het voor gezien. Visser was sinds 2014 werkzaam bij Blokker Holding.

De uitvoering van de strategiewijziging ligt volgens het winkelbedrijf op schema. Zo zijn Leen Bakker, Intertoys en Xenos verkocht, gaat Marskramer door als franchise- en groothandelsorganisatie en zijn de diensten van de shared service centers ondergebracht bij de winkelformules of derde partijen. Verder is het holdingkantoor teruggebracht naar vijftien medewerkers.

De werkzaamheden binnen finance & control worden vanaf volgende maand voortgezet onder leiding van Marc Broskij. Hij is sinds drie jaar in dienst bij Blokker Holding als concern controller. Broskij zal rapporteren aan waarnemend ceo Michiel Witteveen, die tevens voorzitter van de raad van commissarissen is.

Blokker Holding heeft voor zover bekend nog altijd geen koper gevonden voor Maxi Toys en Big Bazar. De verkoop van de discountketen werd onlangs opgeschort.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!