Home Stock mikt op tien vaste woonwinkels

Home Stock mikt op tien vaste woonwinkels

Home Stock opent volgende maand in Utrecht de deuren van zijn zesde vestiging. De woonwinkelketen vestigt zich voor twee jaar aan de Oudegracht, zegt medeoprichter Sita Baarsma tegenover RetailTrends.

De retailer krijgt in Utrecht de beschikking over ruim 1.600 vierkante meter, wat volgens Baarsma ‘de mogelijkheid geeft om een goede eerste indruk achter te laten’. “Als je dan later teruggaat naar vier- tot vijfhonderd vierkante meter, heb je wel je signatuur neer kunnen zetten”, stelt zij.

Home Stock heeft dan ook de ambitie om in Utrecht te blijven. Datzelfde geldt voor Zwolle, waar onlangs de vijfde winkel werd geopend. In Haarlem, Rotterdam en Eindhoven heeft het bedrijf al langdurige huurcontracten afgesloten, terwijl de gesprekken daarover in Nijmegen nog lopen. Home Stock begon vier jaar geleden als pop-upwoonwinkel.

Met twee winkelopeningen in 2018 en zes vestigingen in totaal, is het qua uitbreiding voorlopig even genoeg geweest voor Home Stock. “We gaan nu consolideren en de webshop heeft ook nog een grote groeipotentie”, aldus Baarsma. Op termijn denkt ze aan het openen van tien woonwinkels. “En toevallig zijn we laatst benaderd vanuit het buitenland.”

Lees op RetailTrends meer over de groei van Home Stock.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!