Van den Nieuwenhof aan de slag bij Hans Anders

Bart van den Nieuwenhof is benoemd tot nieuwe topman van de Hans Anders Groep. Hij begint op 1 oktober, als opvolger van Remco Boerefijn. De huidige ceo heeft besloten na vier jaar te vertrekken bij de optiekketen.

Van den Nieuwenhof was als laatst werkzaam bij La Place, waar hij zes jaar lang ceo was. Daarvoor was hij internationaal verkoopdirecteur bij Hunkemöller en werkte hij onder meer bij V&D en C&A.

Onder leiding van Boerefijn heeft Hans Anders naar eigen zeggen zijn omzet, operationele winstgevendheid, marktaandelen en klanttevredenheid zien groeien. Bij het formuleren van de groeiambities is volgens Marc van Gelder van de raad van commissarissen geconstateerd dat er ‘ander leiderschap’ nodig is. “Remco heeft vervolgens besloten te vertrekken bij Hans Anders, maar zal eerst zorgen voor een goede overdracht aan Bart”, stelt hij.

Hans Anders is eigendom van investeringsmaatschappij 3i en heeft 420 winkels in Nederland, België en Zweden. Alle Franse activiteiten werden eerder dit jaar verkocht. Vorige week werd bekend dat ook algemeen directeur Hans Zoon van Hans Anders in België vertrekt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!