Graaggedaan.nl bundelt krachten met Belgische branchegenoot

Graaggedaan.nl bundelt krachten met Belgische branchegenoot

Graaggedaan.nl gaat samen verder met zijn Belgische branchegenoot Localtomorrow NV. Zeven jaar na de lancering gaat de oud-RetailRookie de stap wagen 'naar een volgend level'. 

In eerste instantie levert de samenwerking vooral potentiële schaalvoordelen op. Later verschuift de focus ook naar softwareontwikkeling. Beide bedrijven zijn al marktleider in hun eigen sector met een specialisatie in onlineoplossingen voor lokale verswinkels.

“Om voorop te blijven lopen is het belangrijk om continu te investeren in het platform en de software erachter”, verklaart Joep van Straalen, een van de oprichters van Graaggedaan.nl, de keuze. “De samenvoeging met Localtomorrow NV zorgt voor een veel groter bereik van onze SAAS-oplossing. Hier profiteren onze Nederlandse klanten van.” Het bedrijf achter onder andere bakkersonline.be en slagersonline.be is in meerdere Europese landen actief.

Ook Localtomorrow is blij met de samenwerking. “De samenwerking met Graaggedaan.nl zorgt voor een vliegende start in de Nederlandse markt en draagt bij aan onze ambitie om de Europese markt te bedienen met online oplossingen voor lokale verswinkels", zegt ceo Maxim Sergeant.

Oprichters en directeuren Aart-Jan van der Kaaij en Joep van Straalen van Graaggedaan.nl blijven de dagelijkse leiding over Graaggedaan.nl houden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!