Van Boxtel krijgt nieuwe algemeen directeur

Paul Vondenhoff is vanaf 1 oktober de nieuwe algemeen directeur van Van Boxtel hoorwinkels. Hij volgt Frans Story op, die deze functie ruim acht jaar heeft bekleed.

Momenteel is Vondenhoff nog directeur van de backoffice organisatie van Van Boxtel, DGS Nederland. Naast zijn nieuwe functie als algemeen directeur blijft hij ook verantwoordelijk voor DGS Nederland en België. Vondenhoff heeft eerder managementfuncties bekleed bij onder andere Van Gils, WE Fashion en IKEA.

“Ik ben trots om binnenkort aan het roer te staan van de Van Boxtel organisatie. Er staat een mooi fundament en ik ben Frans dankbaar voor hetgeen hij bij Van Boxtel heeft neergezet”, zegt Vondenhoff in een reactie.

Story blijft actief binnen moederconcern William Demand. Hij gaat in België de integratie leiden tussen Hoorboetiek en Audika. “Door de samenvoeging ontstaat een organisatie van formaat, waar de komende jaren veel gepionierd en gebouwd moet worden”, verklaart Story zijn keuze. “Paul is een ervaren bestuurder, heeft een grote kennis van de organisatie en kent door zijn betrokkenheid bij HR bijna elke medewerker.”

Kijk in onze rubriek selfie voor een blik in de pesoonlijke wereld van Frans Story

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!