'Grote Amerikaanse keten naar V&D-pand Nijmegen'

'Grote Amerikaanse keten naar V&D-pand Nijmegen'

Een Amerikaanse multinational die meubels en kleding verkoopt neemt begin volgend jaar zijn intrek in het voormalige V&D-pand in Nijmegen. Kandidaten zijn volgens De Gelderlander Urban Outfitters, Saks Off 5th en TK Maxx.

Door de komst van de nieuwe retailer moet woonwinkel All About Living, dat sinds maart in het pand gevestigd is, plaats maken. Die is gevestigd op de begane grond, waar op drieduizend vierkante meter meubels en woonaccessoires worden aangeboden. “Met de verhuurder heb ik destijds de afspraak gemaakt dat ik weer zou vertrekken als een grote huurder zich zou en daarvan is nu sprake”, zegt eigenaar Frans Oosterbaan. 

Pandeigenaar CBRE wil nog niks kwijt over de nieuwe huurder. Volgens ingewijden gaat het om een Amerikaanse speler die al meerdere vestigingen in de Randstad heeft. Volgens binnenstadsmanager Maarten Mulder van Nijmegen staan alle drie de genoemde ketens op zijn wensenlijstje. "Ze zouden alle drie een aanwinst zijn voor de stad, het zijn echte publiekstrekkers."

Jumbo opende eind vorig jaar op de eerste etage de eerste gezamenlijke winkel met La Place in het pand. Topshelf sloot er een jaar geleden zijn deuren, gevolgd door zijn andere drie warenhuizen. 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends