Baskin-Robbins en Dunkin’ Donuts ook met multistore naar Amsterdam

Baskin-Robbins en Dunkin’ Donuts ook met multistore naar Amsterdam

Dunkin’ Donuts en Baskin-Robbins openen op 12 september een gecombineerd filiaal in Amsterdam. In augustus deden beide partijen hetzelfde in Tilburg, toen nog een wereldprimeur.

Het pand op de hoek van de Ferdinand Bolstraat en de Albert Cuypstraat wordt het veertiende filiaal van Dunkin’ Donuts in Nederland. Voor Baskin-Robbins is dit de derde vestiging na Utrecht en Tilburg.

Om de locatie in Amsterdam is veel rumoer geweest. New York Pizza probeerde er een jaar geleden een vestiging te openen, maar kreeg geen vergunning van de gemeente. Uiteindelijk moest er zelfs een rechter aan te pas komen. Baskin-Robbins en Dunkin’ Donuts kregen in een eerdere fase ook een afwijzing, omdat het om fasfood zou gaan. Maar volgens de gemeente hebben zij de plannen inmiddels voldoende aangepast.

Het nieuwe design van Dunkin’ Donuts, dat onlangs wereldwijd werd gelanceerd, zal ook te vinden zijn aan de Ferdinand Bolstraat. Een toevoeging aan het concept zijn de mogelijkheden voor ontbijt en lunch. Pancakes, yoghurt met vers fruit, bagels met zalm en panini caprese zijn aan het concept toegevoegd.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!