Bauhaus opent webwinkel in Nederland

Bauhaus opent webwinkel in Nederland

Bauhaus staat op het punt een webshop te openen in ons land. De bouwmarktketen is daartoe op zoek naar een coördinator product- en datamanagement, zo blijkt uit een vacature op de website.

De lancering van de webwinkel wordt door een recruiter aangekondigd op LinkedIn en daar bevestigd door algemeen directeur Herwin Oost. Hij liet anderhalf jaar geleden al aan RetailTrends weten dat aan een webshop werd gewerkt, al kon hij toen nog geen termijn voor de start noemen. Hij omschreef e-commerce als een ‘verlengstuk voor het marktgebied’. “We hebben nu vestigingen in het noorden en oosten van het land, maar we willen door heel Nederland bezorgen.”

Bauhaus opende in juli in Venlo zijn derde winkel in Nederland. De Duitse dhz-speler wil uiteindelijk vijftien filialen in ons land en zou onder meer Leeuwarden op het oog hebben. De retailer debuteerde in 2015 in ons land met een vestiging in Groningen.

Reacties 2


Rib D 9 jun, 10:55

Waar is hij dan je kend niks vinden van prijs of producten op de site van hun


Gisela von Scheibler 11 jun, 10:23

ik ook niets , want ik woon in Maastricht en moet dan naar Aken rijden omdat ik verzendkosten te duur vind van Duitsland naar NL

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!