Vrijbuiter is weer open en zinspeelt op uitbreiding

Vrijbuiter is weer open en zinspeelt op uitbreiding

De winkels van Vrijbuiter in Gouda en Zaandam hebben hun deuren afgelopen zaterdag heropend. De doorstart is gerealiseerd door kampeerspecialist Vervat, die een groot deel van het personeel op beide locaties heeft overgenomen.

Vervat laat weten dat de winkelactiviteiten vrijwel zonder onderbreking zijn voortgezet met de al geplande nieuwe collecties. De webshop moet uiterlijk eind november weer in de lucht zijn. Vervat heeft ook de productgarantie van de klanten van Vrijbuiter overgenomen. Zij kunnen behalve in Gouda en Zaandam terecht in de megastore van Vervat in Rotterdam.

Vrijbuiter werd eind juli samen met tentenmerk De Waard failliet verklaard. De winkels in Roden en Roermond zijn niet bij de doorstart betrokken. De kampeerwinkelketen streeft er naar eigen zeggen naar om ‘in de toekomst ook in Zuid- en Noord-Nederland weer haar gezicht te laten zien’.

Voormalig Vrijbuiter-ceo Ivo Richaers is bij de nieuwe eigenaar in dienst als transitiemanager. Hij begeleidt de overgang voor de locaties Gouda en Zaandam en de integratie in moederbedrijf Vervat.

Reacties

Vrijbuiter van Harte gefeliciteerd dat U Uw deuren weer op stelt voor ons kamperende mensen.Ik wens U heel veel succes.

Geplaatst door Jan van Rossem op 24 september 2018 om 14:47

wat fijn voor alle medewerkers!

Geplaatst door betty greidanus op 24 september 2018 om 19:07

Laatste nieuws

RetailTrends