TUI neemt twee failliete reisbureaus over

TUI neemt twee failliete reisbureaus over

Twee vestigingen van de failliete reisbureauketen A&A Tours worden overgenomen door TUI. De toekomst van de twee andere winkels is nog onduidelijk.

TUI heeft al 130 reisbureaus en ziet de twee overgenomen winkels, in Tiel en Druten, als een aanvulling. Hoewel steeds meer reizen online worden geboekt, geloof directeur Nico van der Veer van TUI nog in fysieke locaties. “De reisbureaus realiseren vijftig procent van onze vakantieverkoop”, zegt hij tegenover De Gelderlander.

Het personeel van de doorgestarte winkels kan naar verwachting aan het werk blijven. Of er ook toekomst is voor de filialen in Culemborg en Geldermalsen, wordt nog door de curator onderzocht. In tegenstelling tot de doorgestarte vestigingen, zijn die twee winkels sinds het faillissement gesloten.

A&A Tours werd vorige week failliet verklaard. De Gelderse reisbureauketen zou veel last ondervinden van online concurrentie. Daarnaast zijn de beloningen van touroperators voor de bemiddeling bij reisboekingen steeds lager geworden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!