Thuisbezorgd.nl bezorgt kantoorlunch op Schiphol

Thuisbezorgd.nl bezorgt kantoorlunch op Schiphol

Thuisbezorgd.nl start een eigen bezorgdienst voor bedrijven op Schiphol. Het maaltijdbezorgplatform werkt daarvoor in eerste instantie samen met Burger King, Per Tutty, Happy Seafood en Toko To Go.

Medewerkers uit kantoorgebouwen van bijvoorbeeld WTC Schiphol Airport en The Base kunnen via de website en app van de maaltijdbezorger bestellen bij een van de deelnemende restaurants op Schiphol Plaza. Thuisbezorgd.nl levert die vervolgens via de eigen bezorgdienst Scoober binnen een half uur gratis af. Het plan is om het aanbod snel uit te breiden met meer restaurants.

Terwijl Thuisbezorgd.nl ruim 7500 Nederlandse restaurants heeft aangesloten, was de keuze op Schiphol nog beperkt, zegt cmo Maurine Alma. De dienst is beschikbaar tussen twaalf uur ’s middags en half acht ’s avonds, zodat personeel dat overwerkt er ook voor het avondeten gebruik van kan maken.

Thuisbezorgd.nl is al langere tijd bezig het aantal steden waarin eigen bezorgers actief zijn uit te breiden. Scoober is inmiddels beschikbaar in zes Nederlandse steden en bezorgt voor onder meer Burger King, Five Guys, SLA en Burgermeester. Via moederbedrijf Takeaway.com is de dienst inmiddels beschikbaar in 32 Europese steden.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!