Evenement: Trend Seminar 2006

Kennis van trends van nu en de toekomst brengen u inspiratie, energie en creativiteit. Tijdens het Trend seminar 2006 op 19 januari hoort u van toonaangevende trendwatchers hun visie op de trends en ontwikkeling voor 2006 en verder. Het seminar begint ’s middags en wordt afgesloten met een informeel buffet waarbij u voldoende gelegenheid heeft om met uw vakgenoten te netwerken.

Sprekers die dag zijn onder andere:
Goos Eilander heeft in 1990 Trendbox opgericht, een full service marktonderzoekbureau. Trendbox houdt zich onder andere bezig met continue onderzoek. Life & Living, het continu-onderzoek naar de waarden, houding en het gedrag van de Nederlander, is in de loop van de jaren zelfs uitgegroeid tot het bekendste trendonderzoek van Nederland.

Jeroen Duijvestijn stond aan de wieg van Futurebox, een afdeling van NFO Trendbox die zich bezighoudt met toekomstvisies en toekomstgeoriënteerd onderzoek. Eind 2001 verruilde hij NFO Trendbox voor de Stichting Maatschappij en Onderneming (SMO). Hij houdt zich bezig met het volgen van maatschappelijke ontwikkelingen én communicatievraagstukken bij het bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties.

Richard Lamb – www.trendwatcher.com is als trendwatcher en E-commerce expert al jarenlang één van de meest gevraagde sprekers in Nederland. De lezingen van Richard Lamb worden gekenmerkt door een stortvloed aan praktijkvoorbeelden en een hoge mate van interactie met de zaal. Aan de hand van toekomstscenario’s laat hij u zien welke impact technologie heeft op het dagelijks leven.

Geïnteresseerd? Bezoek www.retailagenda.nl voor meer details.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!