Blue Industry opent brandstore in Eindhoven

Blue Industry opent brandstore in Eindhoven

Herenmodemerk Blue Industry opent volgend jaar een winkel in Eindhoven. De brandstore wordt gerund door de ondernemers achter de Brabantse modeketen Van Oorschot, schrijft het Eindhovens Dagblad.

De winkel komt aan de Kleine Berg op de plek van chocoladewinkel Coco & Sebas en is nog geen honderd vierkante meter groot. De opening staat gepland voor februari. Blue Industry opende begin 2016 al een eerste winkel in het centrum van Den Bosch. 

Blue Industry wordt in Nederland in ruim 350 winkels verkocht. Er zijn verschillende shop-in-shops, waaronder bij Only for Men en Van Oorschot zelf. “We doen al een tijdje zaken en samen maken we nu de stap naar een echte brandstore”, aldus ondernemer Guus van Oorschot.

Blue Industry is in 2007 opgericht door Rogier van Kleef en Maurice de Bont en staat bekend om zijn shirts en colberts. Het merk kenmerkt zich naar eigen zeggen door elk artikel met toepassing van subtiele details onderscheidend te maken, op zo’n manier de artikelen goed met elkaar te combineren zijn.
 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends