Riverdale bereikt 'mijlpaal' met eerste brandstore

Riverdale opent zijn eerste brandstore in woonwarenhuis Nijhof in Baarn. De shop-in-shop krijgt een vloeroppervlak van bijna driehonderd vierkante meter.

De zogenoemde Riverdale Inspiration Shop bestaat al in verschillende Nederlandse woonwinkels, maar ‘een echte brandstore’ was er nog niet. Met zijn grotere vloeroppervlak is die naar eigen zeggen ‘uniek en de eerste in Nederland’. Bovendien is de look and feel van Riverdale door de hele brandstore te vinden en lopen gespecialiseerde medewerkers van het woonlabel rond.

Directeur Patrick de Kleijn van Riverdaleis is verheugd over de samenwerking met het woonwarenhuis Nijhof. “Steeds meer winkels staan ervoor open dat we hen op verschillende manieren ondersteunen in de optimale winkelbeleving voor de klant”, aldus De Kleijn. Met de opening van een brandstore bereikt het merk naar eigen zeggen ‘een nieuwe mijlpaal’.

Riverdale is in ons land onder meer bij Intratuin te verkrijgen. Het grootste deel van de omzet haalt het echter uit winkels in de rest van Europa. De Kleijn liet twee jaar geleden al weten in ieder land een flagshipstore te willen openen ‘waar consumenten de gehele collectie kunnen bekijken en retailers de meest ideale presentatie beleven.’

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!