Aesop opent volgend jaar in Nederland

Verzorgingsmerk Aesop opent in 2019 een eerste vestiging in ons land. De winkel komt in Amsterdam, laat een woordvoerder weten aan RetailNews. Verdere details over de winkelopening kan hij nog niet geven. 

De producten van Aesop worden momenteel in ons land verkocht in de winkels van Skins Cosmetics. Het Australische merk heeft al meer dan tweehonderd vestigingen, verspreid over de hele wereld. Woensdag opent in Antwerpen de eerste monobrandstore in België.

Aesop werd in 1987 opgericht door Dennis Paphitis. Het merk is tegenwoordig in handen van Natura Cosméticos, de Braziliaanse cosmeticareus die vorig jaar ook eigenaar werd van The Body Shop.

Aesop staat vooral bekend om zijn unieke storedesigns. Iedere vestiging van het verzorgingsmerk heeft zijn eigen karakter. “De gedachte dat Aesop zou verworden tot een copy-paste-keten zonder ziel joeg me angst aan”, zei Paphitis daar eerder over.

Lees op RetailTrends wat we mogen verwachten van de komst van Aesop naar Nederland.

Reacties 1


Seb Seb 9 okt, 16:32

Dat gaat nooit aanslaan in Nederland. Nederlanders zijn er veel te nuchter voor. Aesop is qua kwaliteit vergelijkbaar met Rituals maar tegen zeer hoge premium prijs. €75 euro voor een mini flesje scheerschuim...

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!