FNG opent eerste 'hoogwaardige modewinkels' van Brantano

FNG opent eerste 'hoogwaardige modewinkels' van Brantano

Brantano heeft dinsdag de eerste vestigingen geopend volgens de nieuwe formule ‘boutik by brantano’. De van oorsprong Belgische schoenenverkoper wil daarmee ‘de bestemmingswinkel voor mode en schoenen’ worden. 

Moederbedrijf FNG zegt Brantano uit te bouwen tot een volwaardige modespeler, met een aanbod voor het volledige gezin. De eerste ‘hoogwaardige modewinkels’ bevinden zich in Schelle en Sint-Denijs-Westrem. De focus ligt erop modemerken uit het middensegment en de bovenkant van de markt, aangevuld met schoenen.

FNG gaat het winkelconcept de komende maanden testen en volgend jaar verder uitrollen. Op termijn ziet het moederbedrijf van onder meer Miss Etam en Claudia Sträter potentie voor zo’n dertig boutik by brantano-winkels.

Eerder dit jaar maakte het Belgisch-Nederlandse concern al bekend behalve de boetieks ook grote mode- en schoenenwinkels onder de naam Brantano Market te willen openen. Het grote doel is om bij onze zuiderburen de nummer één in online en offline verkoop voor schoenen en kleding te worden.

Reacties

Jammer dat er een foto van een 'gewone' Brantanowinkel bij staat, en niet eentje van de nieuwe 'Boutik' formule...

http://www.fng.eu/20654-2/

Geplaatst door Gino Van Ossel op 11 oktober 2018 om 16:58

Blijft een vreemde combinatie, dure 'Boutik' winkels onder de vlag van budget Brantano. Ik snap de logica hierachter niet.

Geplaatst door Seb Seb op 12 oktober 2018 om 12:57

Laatste nieuws

RetailTrends