Karwei duikt ook op in de Negen Straatjes

Karwei duikt ook op in de Negen Straatjes

Karwei opent zaterdag een pop-up store in de Amsterdamse Runstraat. In het zogenoemde ‘Karwei-huis’ brengt de bouwmarktketen de interieurtrends van het najaar onder de aandacht.

Het huis bestaat uit zeven kamers gebaseerd op stylingideeën, waar alles direct te koop is of te bestellen via een bestelzuil. Verder kunnen consumenten er terecht voor interieuradvies en workshops. De pop-up store vervult volgens Karwei een dubbelfunctie als brand experience store en contentcreatiestudio voor digitale live content. Zo is in het huis een studio gebouwd, waar het personeel dagelijks filmpjes maakt voor het Instagram-kanaal van de retailer.

Karwei blijft tot eind volgende maand in de Negen Straatjes gevestigd. Het is de tweede keer dat de dhz-formule een pop-up winkel opent in Amsterdam. Twee jaar geleden dook Karwei met een ‘boutique hotel’ zes weken op in de Kalverstraat. Ook is de retailer sinds vorige week te vinden met een shop-in-shop in het Rotterdamse warenhuis van Hudson’s Bay.

Reacties 2


Ernest Schaapman 12 okt, 21:21

Zo verschrikkelijk foute beslissing! De negen straatjes dankt zijn bestaansrecht aan unieke, aparte, gekke en vooral échte local retailers die juist door hun eigengereidheid mensen trekken! Ketens moeten er sfeer gaan proeven en dáár hun voordeel mee doen: ze worden NOOIT uniek zijn allen vervangbaar en doen ernstig AFBREUK aan het NEGEN STRAATJES concept! # dikkefailKarwei en nog #dikkerefailverhuurder!


eddy white 14 okt, 17:16

Ik vind het een super concept... in de binnen stad van amsterdam is het erg moeilijk shoppen voor huis inrichting ... ik vind dat Karwei een super zet gedaan heeft met dit concept. ik hoop op een groot su6 en dat er een vervolg komt het liefst in meer grote steden.....

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!