C&A zet mes in de top en verwelkomt eerste 'premiumpartner'

C&A zet mes in de top en verwelkomt eerste 'premiumpartner'

C&A Europe schrapt vier van de zeven bestuursfuncties. Drie daarvan vertrekken ook daadwerkelijk bij het Nederlandse modeconcern, meldt TextilWirtschaft.

Frank Beeck, coo in Oost-Europa, HR-directeur Andreas Seitz en marketingdirecteur Manfred Mandel verlaten C&A als gevolg van de reorganisatie. Beeck zou het bedrijf op eigen initiatief verlaten, terwijl Seitz met pensioen gaat. Mandel – die pas dit voorjaar werd aangesteld – heeft om persoonlijke redenen ontslag genomen. Het vierde bestuurslid, coo Bart Brenninkmeijer van West-Europa online, blijft wel werkzaam binnen het familiebedrijf.

De top van C&A Europe bestaat voortaan nog uit drie leden: ceo Alain Caparros, chief merchandising & sourcing officer Martijn van der Zee en chief financial & operations officer Tjeerd van der Zee. “Een bedrijf dat sneller beslissingen wil nemen, efficiënter wil handelen en flexibeler wil worden, heeft behoefte aan een lean management met duidelijke verantwoordelijkheden, een vlakke hiërarchie en korte lijnen”, verklaart Caparros.

Premiumpartner
C&A maakt verder bekend een samenwerking aan te gaan met het Duitse jeansmerk Mustang. De eerste zogenoemde ‘premiumpartner’ komt in dertig topwinkels te liggen, verspreid over Duitsland, België, Oostenrijk en Nederland.

C&A kondigde begin dit jaar aan zijn assortiment uit te willen breiden met merken in het premiumsegment. Met Mustang hoopt de modeketen vooral de jongere doelgroep te bereiken. Het is nog niet bekend welke merken C&A nog meer gaat toevoegen.

Reacties 1


Roel van de laar 16 okt, 10:31

Mustang en jongeren?. Mustang is een brand die alleen nog bekend is bij 35/40+ en is zeker niet jong, maar hoop doet leven :)

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!