'TK Maxx vult voormalig V&D-pand in Nijmegen'

Prijsvechter TK Maxx opent volgend jaar een winkel aan de Grote Markt in Nijmegen. De Amerikaanse keten huurt een groot deel van het voormalige V&D-pand, meldt De Gelderlander op basis van meerdere bronnen.

Vorige maand werd al bekend dat woonwinkel All About Living, dat sinds maart op de begane grond is gevestigd, plaats moet maken voor een Amerikaans warenhuis. Destijds werden ook Urban Outfitters en Saks Off 5th als kandidaten genoemd. TK Maxx zou met ingang van volgend jaar de beschikking krijgen over drie verdiepingen.

Voor TK Maxx zou het de eerste winkel in Gelderland betekenen. De Amerikaanse keten heeft al tien winkels in Nederland, die zich voornamelijk in de Randstad bevinden. Vorige week werden nog de deuren in Almere geopend, terwijl voor 1 november een opening in Zoetermeer staat gepland.

TK Maxx wil de komende jaren winkels openen in de twintig grootste steden van Nederland. De formule maakte in 2015 een comeback in ons land, nadat een eerste poging begin deze eeuw mislukte. TK Maxx liet eerder aan RetailTrends weten te verwachten een ‘lange en succesvolle toekomst’ in ons land tegemoet te gaan. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!