Kappersketen Rob Peetoom zet voet in New York

Kappersketen Rob Peetoom zet voet in New York

Rob Peetoom heeft deze week zijn eerste vestiging in de Verenigde Staten geopend. De kappersketen heeft zich volgens De Financiële Telegraaf gevestigd in de New Yorkse wijk Williamsburg.

De winkel telt vierhonderd vierkante meter en wordt geleid door een Amerikaanse manager. Verder zijn er vier Nederlandse werknemers om het lokale personeel op te leiden. Rob Peetoom heeft zich gevestigd op de begane grond van een populaire winkelstraat. Dat is voor kappers uniek in New York, zegt de oprichter en naamgever van de keten. “In New York zitten veel kappers achteraf op de vijfde verdieping en kun je alleen terecht op afspraak”, stelt hij. 

De Verenigde Staten zijn de tweede buitenlandse markt voor Rob Peetoom. De formule heeft al langere tijd drie salons in Bali. Peetoom wilde ook een vestiging openen in Sydney, maar dat ging naar eigen zeggen ‘om allerlei redenen’ niet door.

In Nederland heeft Rob Peetoom veertien kapperszaken, waarvan één gecombineerd met een café. Daarnaast is er een shop-in-shop bij de Bijenkorf in Amsterdam.
 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends