Only for Men combineert snelle groei met winst

Only for Men heeft in de afgelopen drie jaar een omzetgroei van 75 procent geboekt. Daarmee is de modeketen een van de winnaars van de FD Gazellen Awards, een lijst van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

De afgelopen drie jaar heeft Only for Men naar eigen zeggen zowel op het gebied van de webshop als de fysieke winkels ‘grote stappen’ gemaakt. Zo zijn er nieuwe winkels geopend in Woerden, Nieuwegein, Voorburg, Lelystad en Reusel en een aparte jeansstore onder de noemer ‘The Bakery’. In september is de nieuwste vestiging geopend in Leidsche Rijn. Daarnaast is de retailer zijn bestaande winkels aan het vernieuwen.

Naast de omzetgroei heeft Only for Men de afgelopen jaren steeds afgesloten met een nettowinst. Verder is het aantal medewerkers in drie jaar met 77 procent gegroeid naar 165 fte. Uiteindelijk hoopt Only for Men een landelijke dekking te bereiken.

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die de voorgaande drie jaar minimaal twintig procent in omzet zijn gegroeid. Ook moet het laatste jaar winstgevend zijn afgesloten. Only for Men krijgt de prijs op 13 november uitgereikt in de categorie goud, zilver of brons. Ook retailers als Deponti en MotorKledingCenter zijn in de prijzen gevallen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!