Thuisbezorgd.nl bezorgt voor Dunkin’ Donuts

Thuisbezorgd.nl bezorgt voor Dunkin’ Donuts

Dunkin’ Donuts laat in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Hilversum zijn donuts voortaan thuisbezorgen. De donutketen is daarvoor een samenwerking aangegaan met Thuisbezorgd.nl.

Thuisbezorgd.nl, onderdeel van Takeaway.com, gaat naast donuts ook (warme) dranken bezorgen. Volgens de bezorgdienst zorgt de deal wel voor nieuwe uitdagingen bij de koeriers. Zij moeten immers op hun e-bike de warme dranken zo warm mogelijk afleveren. De bezorging is gratis.

Managing Director Roberto Fava van Dunkin’ Donuts noemt het een logische keuze om met de populaire bezorgdienst samen te werken. “Zo zijn we ervan verzekerd dat onze donuts en koffies vers en verantwoord worden bezorgd.” Ook vanuit Thuisbezorgd.nl wordt enthousiast gereageerd. De producten van de fastfoodketen noemt het platform een goede aanvulling op het assortiment.

vorig jaar opende de Amerikaans donutgigant de eerste vestiging in Amsterdam. Al snel volgden er meer en inmiddels telt Nederland zestien filialen. Onder meer Utrecht, Hilversum en Roermond hebben een Dunkin’ Donuts.
Onlangs maakte de donutketen bekend voortaan door te gaan onder de naam Dunkin’. De naamsverandering leidt de nieuwe strategie van de keten in.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!