C&A verdubbelt investeringen in Spanje en Portugal

C&A heeft het afgelopen jaar meer dan twaalf miljoen euro geïnvesteerd in zijn winkels in Spanje en Portugal. Het geld ging zowel naar het renoveren van bestaande als het openen van nieuwe vestigingen.

C&A heeft onder meer een winkel volgens een nieuw concept geopend in Sagunto en renovaties voltooid in La Coruna, Córdoba en La Rosaleda. De vestigingen hebben volgens het modeconcern nu een actuelere uitstraling, gepersonaliseerde services en een aantrekkelijkere presentatie van de producten. Binnenkort opent C&A twee nieuwe winkels in Cornellá en Denia. In Portugal werd de winkel in Viseu vernieuwd, waarmee in dat land nu vier filialen van het nieuwe concept zijn voorzien.

Het doel van de vernieuwingsoperatie is een ‘verbetering en vereenvoudiging’ van de winkelervaring, zegt ceo Domingos Esteves van C&A Spanje en Portugal. “We hebben meer dan dubbel zoveel geïnvesteerd als in 2017 en hebben voor 2019 even ambitieuze plannen.”

C&A heeft momenteel 83 winkels in Spanje en 35 in Portugal. Eerder deze maand maakte de modeketen al bekend zijn verkopen in het eerste halfjaar met bijna zeven procent te hebben opgevoerd. Eind dit jaar wil de retailer tien procent van zijn vijftienhonderd Europese winkels in een nieuw jasje hebben gestoken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!