Prénatal komt met een boetiekconcept

Prénatal komt met een boetiekconcept

Prénatal opent volgende maand een nieuw concept in winkelcentrum Hoog Catharijne. In de zogenoemde Prénatal Boutique is een selectie van het gehele assortiment beschikbaar. 

De baby- en peuterketen wil een ‘nieuwe, inspirerende winkelbeleving’ geven aan aanstaande ouders. Daarom is het aanbod opgedeeld in verschillende ‘werelden’ zoals fashion, slapen en badderen. Nieuwe trends zullen daarbij de leidraad vormen.

Het filiaal voert diverse merken babykleding, waaronder het eigen label van Prénatal. Ook is er positiekleding verkrijgbaar en lingerie voor tijdens en na de zwangerschap. Wie niet in verwachting is, maar wel een kraamcadeau zoekt, kan in de winkel terecht voor knuffels en speelgoed.  

De standaard producten als flesjes, bordjes en speentjes zijn allemaal in het assortiment van de Boutique opgenomen. In de compacte winkel is echter geen plaats voor grote artikelen zoals autostoeltjes en wandelwagens. Voor deze aankopen moet de ouder-in-spe bij de mega- en citystores van de retailer zijn. 

Reacties 1


J. Nijsten 1 nov, 11:13

Wellicht ook eens de winkel in Roermond aanpakken. Zo gedateerd.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!