Prénatal komt met een boetiekconcept

Prénatal komt met een boetiekconcept

Prénatal opent volgende maand een nieuw concept in winkelcentrum Hoog Catharijne. In de zogenoemde Prénatal Boutique is een selectie van het gehele assortiment beschikbaar. 

De baby- en peuterketen wil een ‘nieuwe, inspirerende winkelbeleving’ geven aan aanstaande ouders. Daarom is het aanbod opgedeeld in verschillende ‘werelden’ zoals fashion, slapen en badderen. Nieuwe trends zullen daarbij de leidraad vormen.

Het filiaal voert diverse merken babykleding, waaronder het eigen label van Prénatal. Ook is er positiekleding verkrijgbaar en lingerie voor tijdens en na de zwangerschap. Wie niet in verwachting is, maar wel een kraamcadeau zoekt, kan in de winkel terecht voor knuffels en speelgoed.  

De standaard producten als flesjes, bordjes en speentjes zijn allemaal in het assortiment van de Boutique opgenomen. In de compacte winkel is echter geen plaats voor grote artikelen zoals autostoeltjes en wandelwagens. Voor deze aankopen moet de ouder-in-spe bij de mega- en citystores van de retailer zijn. 

Reacties

Wellicht ook eens de winkel in Roermond aanpakken. Zo gedateerd.

Geplaatst door J. Nijsten op 1 november 2018 om 11:13

Laatste nieuws

RetailTrends