Condoomwinkel met paskamer opent in Utrecht

Condoomwinkel met paskamer opent in Utrecht

Op station Utrecht Centraal is een winkel geopend waar condooms gepast kunnen worden. De ‘Try before you fly’-winkel is een initiatief van Soa Aids Nederland.

Het gebruik van condooms is volgens de organisatie de afgelopen jaren sterk afgenomen. “We zien dat condoomgebruik niet meer de norm is, terwijl het de beste manier is om je tegen een soa te beschermen”, aldus arts infectieziektebestrijding Hanna Bos van Soa Aids Nederland.

De tijdelijke winkel is onder meer voorzien van een paskamer en een tool voor bezoekers om hun eigen maat te checken. Ook is er een condoomadviseur, die ze helpt een keuze te maken uit het ruime assortiment.

De winkel, volgens Soa Aids Nederland de eerste ter wereld waar je condooms zelf kunt uitproberen, is alleen deze week te vinden in de centrale hal van het station. 

Reacties 1


Yet ten Hoorn 20 nov, 14:55

"Ere wie ere toekomt"
Werelds eerste condoom speciaalzaak werd opgericht in 1987 in hartje Amsterdam "Condomerie" gevestigd op de Warmoesstraat 141.
Met een glimlach komt de veilig-vrijen-boodschap beter over. Het taboe rondom de verkoop van condooms werd hier doorbroken.
Meer lezen? https://condomerie.com/
Met vriendelijke groet, https://www.degoedezaak.amsterdam/

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!