INretail krijgt eretitel 'Koninklijk'

INretail krijgt eretitel 'Koninklijk'

Brancheorganisatie INretail heeft tijdens de viering van het honderdjarig jubileum het predicaat Koninklijk ontvangen. De organisatie kreeg het bijbehorende certificaat uit handen van Mirjam Maasdam, loco-commissaris van de Koning van de provincie Utrecht. 

In haar speech noemde de loco-commissaris INretail een ‘professionele gesprekspartner voor en namens de retail’. De brancheorganisatie neemt volgens haar zijn verantwoordelijkheid en werkt die aan moderne arbeidsvoorwaarden en ontwikkelkansen voor medewerkers. "Er schuilt veel kracht in de vereniging, omdat de leden de vereniging besturen en de koers kiezen", zegt Maasdam.

INretail kreeg van staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken de boodschap mee ‘te blijven vernieuwen’, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en digitalisering. “Ondernemen in de retail vraagt om flexibiliteit en natuurlijk hoort innovatie daar bij."

Volgens INretail helpt het predicaat om zijn missie om ondernemen makkelijker te maken te realiseren. 'Deze bekroning geeft betekenis aan de functie die de retail heeft voor de samenleving en de rol die INretail als vereniging heeft voor haar leden en de branche', aldus de vereniging in een reactie. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!